Incendi forestal
Societat 23/07/2012

L'alcalde de Portbou apunta que la causa del foc podria ser una cigarreta

A Catalunya Ràdio, Josep Lluís Salas també ha assegurat que els bombers han trigat 50 minuts a arribar al foc, on han mort dues persones en llançar-se al mar des d'un penya-segat en veure's acorralades per les flames

Ara
1 min

BarcelonaL'alcalde de Portbou, Josep Lluís Salas, ha dit a Catalunya Ràdio que el foc que ha cremat 50 hectàrees hauria estat provocat per una cigarreta llançada des de la carretera. El conseller Felip Puig només ha dit que els dos incendis de d'Empordà s'han originat a peu de carretera.

L'alcalde també ha dit que els bombers han trigat 50 minuts a arribar al foc per la N-260 i ha denunciat a SER Girona que les dues morts que s'han produït en el seu municipi s'haurien evitat si no s'hagués desviat el trànsit per la carretera N-260. Un home de 60 anys i una noia de 15 han mort després de llançar-se al mar des d'un penya-segat quan el cotxe en què circulaven a l'altura de Portbou s'ha vist envoltat per les flames.

En opinió de l'alcalde, les víctimes no s'haurien trobat en aquesta situació si, quan s'han tallat l'AP-7 i la N-II a conseqüència del foc que cremava a la Jonquera, el trànsit no s'hagués desviat cap a la N-260. Aquesta carretera s'ha tallat posteriorment, un cop s'ha declarat el foc de Portbou.

stats