SUCCESSOS
Societat 06/08/2013

L'autòpsia confirma que l'ancià trobat mort a Lleida va ser copejat amb una balança

La Policia Local el va trobar mort diumenge i els investigadors sospiten que el mòbil del crim va ser el robatori

Europa Press
1 min
Estris de la policia científica davant de la porta del pis de l'avi de 93 anys que va ser trobat mort diumenge./ ACN

LleidaL'autòpsia practicada a l'avi de 93 anys trobat diumenge en un pis del barri de Balafià de Lleida ha confirmat que va morir després de rebre forts cops amb la part metàl·lica d'una balança quan era al llit, segons ha confirmat la Fiscalia de Lleida. En declaracions a Catalunya Ràdio, el fiscal Eduardo Piedrabuena ha explicat que el cadàver va ser trobat al dormitori amb "cops violents i diversos talls al cap", i que es van trobar restes de sang i taques a la resta de l'habitatge.

Segons el fiscal, hi ha indicis que les habitacions van ser escorcollades perquè l'habitatge estava regirat i se sospita que va poder ser un robatori. Els investigadors sospiten que els autors del crim podrien haver-se guanyat la confiança de la víctima perquè la porta no estava forçada, però no van aconseguir emportar-se el botí de la caixa forta.

El fiscal ha indicat que la investigació està molt avançada i que se sospita qui són els autors, i ha assenyalat que ara se centra en el 'modus operandi' i les proves biològiques recopilades. Els Mossos d'Esquadra segueixen investigant el cas d'aquest home de 93 anys que feia dies que era mort al seu pis del carrer Valls d'Andorra quan va ser trobat diumenge per la Policia Local.

stats