Societat 12/03/2012

Les línies 9 i 10 del metro recuperen la normalitat

La línia 9 ha estat completament aturada durant més d'una hora per culpa d'actes vandàlics a la via

Acn
1 min

BarcelonaEl servei de metro a la línia 9 s'ha restablert a un quart de deu d'aquest dilluns després que es trobés interromput durant més d'una hora per culpa d'un grup de joves que s'havia colat als túnels del metro per pintar-hi grafitis, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona.

TMB ha explicat que han detectat persones a la zona de vies a les 08.10 hores del matí entre les parades de La Salut i Gorg, i que per això s'ha hagut de tallar totalment la circulació de la L10, que uneix La Sagrera amb Gorg. Els Mossos han informat que els grafiters han fugit pels túnels i de moment no han pogut ser detinguts.

El servei de la línia 10 també ha recuperat la normalitat després que estigués en circulació només entre Can Peixauet i Can Zam.

TMB havia començat a habilitar un servei alternatiu de bus, però l'ha cancel·lat davant el restabliment del servei. Mentre ha durat la incidència, TMB recomanava als viatgers la utilització de la línia1 fins a Fondo i la línia 2 fins a Gorg per arribar a Badalona.

stats