Uns lladres envesteixen policies amb una furgoneta i en deixen dos ferits lleus

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sabadell busquen els autors dels fets

ARA
2 min
Una captura de pantalla de l'instant en el que una de les furgonetes rebenta la persiana del local i surt envestint els agents en un vídeo del sindicat SFP-Fepol

BarcelonaUn robatori en una empresa de tecnologia de la Zona Hermètica de Sabadell ha acabat amb dos agents de la policia local ferits lleus quan els presumptes lladres, en una furgoneta, els han envestit per fugir de les instal·lacions. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local continuen buscant els autors de l'assalt, que s'han aconseguit escapar tot i que diverses patrulles els han perseguit per carretera.

La Policia Local va rebre una trucada ciutadana alertant del robatori cap a dos quarts d'onze de la nit d'aquest diumenge. Diverses patrulles van anar fins al lloc, una empresa de tecnologia situada a la Zona Hermètica de Sabadell. Quan hi van arribar, els agents es van situar davant de la porta principal. Un vídeo difós pel sindicat SFP-Fepol mostra com mentre els policies feien diverses comprovacions, dues furgonetes blanques van sortir a tota velocitat de dins de les instal·lacions rebentant la persiana i gairebé els van passar per damunt. Dos dels agents van caure a terra i van quedar ferits lleus. En la fugida, els lladres també van provocar danys en dues motos policials i un dels cotxes patrulla.

La resta de policies van pujar als cotxes i motos patrulla i van perseguir els delinqüents per la carretera C-58. Els agents van aconseguir interceptar un dels dos vehicles a Montcada i Reixac, però els ocupants van fugir a peu. Un dels policies va disparar dos trets a l'aire per intentar aturar els assaltants però finalment els van perdre el rastre en una zona boscosa.

Ara els Mossos d'Esquadra i la Policia Local busquen aquests homes i els que viatjaven a l'altra furgoneta, que també es va trobar buida poc després. La policia també ha inspeccionat el local assaltat. En el moment dels fets no hi havia ningú treballant-hi. Tot apunta que els lladres haurien tingut temps de preparar alguns productes per emportar-se'ls, però no els haurien arribat a carregar als vehicles. Amb tot, també estan comprovant si finalment van tenir temps d'emportar-se alguna cosa.

stats