Societat 23/12/2012

Uns lladres lliguen i fereixen un matrimoni d'avis per robar-los a casa seva, a Llagostera

Els fets han succeït en una casa aïllada de Llagostera i sumen un altre cas d'assalt a la comarca del Gironès, on els Mossos han incrementat la vigilància

Efe
1 min
La masia Mas Mundo, víctima de l'assalt a Llagostera / ACN

GironaUn grup de lladres han assaltat aquest dissabte a la nit un habitatge aïllat al terme municipal de Llagostera (Gironès) i han lligat copejat el matrimoni, una parella d'edat avançada, per robar-los diners, joies i rellotges.

Segons han informat a Efe fonts dels Mossos d'Esquadra, l'assalt ha tingut lloc cap a les 22.00 hores en una casa del veïnat de la Bruguera, del terme municipal de Llagostera.

Els desconeguts van accedir a l'habitatge i van sorprendre'n els llogaters, un matrimoni d'edat avançada. Els van lligar amb cinta americana i els van copejar repetidament.

Ell tenia ferides al braç, i ella, i diverses contusions, i per això van ser atesos a l'hospital de Santa Caterina de Girona, segons la policia autonòmica, que no ha facilitat més detalls del succés.

Aquest altre robatori amb violència en un habitatge de la comarca del Baix Empordà es produeix després que el 18 de novembre va morir el president de la patronal gironina FOEG de Girona, Jordi Comas, en un assalt al seu habitatge a Platja d'Aro (Baix Empordà), a pocs quilòmetres de Llagostera.

Des d'aleshores, la policia autonòmica ha incrementat els controls a les carreteres per intentar localitzar els autors dels assalts als habitatges.

Durant aquestes festes nadalenques, els Mossos d'Esquadra han muntat patrulles mixtes amb les policies locals de la zona per establir controls aleatoris a les carreteres i a les entrades als nuclis de cases i urbanitzacions.

El dia 13, una dona de 48 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Palamós, va ser detinguda pels Mossos d'Esquadra acusada d'haver robat en 15 habitatges de Calella de Palafrugell, a la mateixa comarca del Baix Empordà.

stats