Societat 29/09/2014

Tres encaputxats atraquen els cinemes Lauren de Lleida i hi tanquen els treballadors

Els Mossos d'Esquadra obren una investigació per aclarir els fets. El succés no ha deixat ferits

Acn
1 min

LleidaTres persones encaputxades van atracar ahir diumenge pels volts de les dotze de la nit els cinemes Lauren de la capital del Segrià. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, s'ha obert una investigació per mirar d'aclarir els fets que van acabar sense cap ferit però amb la recaptació del cap de setmana robada pels atracadors.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets es van trobar l'oficina dels cinemes regirada i els treballadors del torn tancats a les instal·lacions. Els lladres ja havien aconseguit fugir i la policia va activar un ampli dispositiu pel barri de Cappont, i també a les entrades i sortides de Lleida, tot i que no s'ha fet cap detenció.

Aquest és el segon atracament registrat a Lleida aquest cap de setmana de Festa Major a la capital del Segrià. En l'altre, dos persones van ferir amb un ganivet un treballador d'una botiga xinesa del barri de la Mariola. A més, els Mossos també van informar de la detenció d'una persona acusada d'atracar dues vegades una gasolinera de l'entrada de Lleida.

stats