Societat 28/06/2018

En llibertat l'atleta dels Jocs detingut per una presumpta agressió sexual després que la víctima retiri la denúncia

Ara la fiscalia haurà de decidir si continua endavant amb l'acusació

Montse Riart
1 min
L'atleta arrestat sortint dels jutjats de Tarragona, juntament amb un altre esportista de la delegació turca, després de quedar en llibertat

BarcelonaUn jutge de Tarragona ha deixat en llibertat amb càrrecs l'atleta de la delegació turca als Jocs Mediterranis detingut per una presumpta agressió sexual a una turista britànica a la platja de Salou la nit de dimarts a dimecres. L'arrestat ha comparegut aquest dijous al matí als jutjats de Tarragona. La jove ha retirat la denúncia i la fiscalia ha decidit no demanar mesures cautelars.

Ara la fiscalia haurà de decidir si continua endavant amb l'acusació en solitari. De moment l'esportista continua com a investigat i el cas ha passat a mans del jutjat d'instrucció número 4 de Tarragona, que és qui estava de guàrdia el dia dels fets.

La Policia Local de Salou va rebre una trucada d'avís informant que una jove britànica demanava ajuda al carrer Colom, que és just darrere de la platja de Salou. Quan la patrulla va arribar al lloc, la noia, de 26 anys, els va explicar que havia sigut víctima d'una agressió sexual. En aquell moment va aparèixer l'atleta, de 25 anys, i va explicar que havia conegut la noia en una discoteca i que havien mantingut relacions sexuals, però consentides. La jove va decidir denunciar-lo per agressió sexual.

La policia va traslladar-la perquè li fessin un reconeixement mèdic al CAP de Salou i a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Segons sembla, els informes no serien concloents.

stats