Societat 22/12/2012

La web de Loterías y Apuestas del Estado atribueix per error a Palma una part de la grossa de Nadal

La pàgina web ha generat confusió també a Terol, on finalment tampoc ha tocat el primer premi, i a altres localitats que finalment no apareixien als llistats oficials dels premis

Efe
1 min

TerolUn error de la pàgina web de Loterías y Apuestas del Estado ha provocat diversos episodis de confusió al llarg del sorteig de la grossa de Nadal d'aquest any. Palma n'ha estat una de les ciutats afectades, on en un primer moment s'ha cregut que havia tocat una part de la grossa però no ha estat així.

A Terol ha passat el mateix. Tot i que a la web figurava que s'havia venut un pessic del 76.058 en dues administracions de la ciutat, cap de les dues apareixia després a les llistes oficials.

Elena Campos, propietària de l'administració de la carretera d'Alcanyís ha declarat als mitjans: "Ara tinc una barreja de desil·lusió perquè és la segona vegada que ens quedem a les portes", ha dit l'administradora, que recorda que el 2001 aquesta administració tenia dècims de la grossa de Nadal que es van retornar sense vendre.

La confusió s'ha estès a d'altres premis, com ara a dos pobles d'Àvila, on també s'ha cregut, per error, que havia anat a parar part d'un dels cinquens premis del sorteig. A Illescas (Toledo) ha passat el mateix amb un altre dels cinquens premis.

stats