Societat 16/03/2012

Expulsen una mestra d'un parvulari de Gironella per presumptes maltractaments a dos nens

La mestra està pendent de judici, segons ha avançat Ràdio Berga. Quan un infant no volia dormir el tancava dins un sac i, si no volia menjar, el forçava a obrir la boca i a empassar-s'ho tot

Ara
1 min

BerguedàLa llar d'infants de l'escola Anunciata de Gironella ha acomiadat una mestra per presumptes maltractaments com a mínim a dos nens d'un any, segons ha informat Ràdio Berga. Els fets van passar al novembre, però no han transcendit fins ara, que està pendent de judici. L'escola va expulsar la mestra tan bon punt va tenir proves dels fets i la va denunciar per negligència. Dues famílies s'han afegit a la denuncia.

L’acusada feia 18 anys que treballava a l’escola Anunciata de Gironella. Presumptament, va maltractar dos infants a l’hora de posar-los a dormir i de donar-los el menjar. Segons l'emissora, s’ha constatat que, quan un nen no volia dormir, el tancava dins d’un sac i, quan l’altre es resistia a menjar, el forçava a obrir la boca i a empassar-s’ho tot. Segons l’advocada d'una de les famílies, s’iniciarà un tractament psicològic per si els nens poden patir conseqüències pels tractes rebuts.

El centre ha lamentat els fets i ha reconegut que les actuacions de la mestra són intolerables. A banda dels afectats, l'escola està atenent la resta de famílies, que tenen dubtes i angoixes, i ha posat a la seva disposició els serveis de la psicòloga del centre.

stats