Societat 04/07/2019

Arresten quatre homes a l'aeroport de Palma per una violació en grup

La Guàrdia Civil ha descartat totalment la implicació d'un dels detinguts, que ha quedat en llibertat

Ara Balears
1 min
L'aeroport de Palma

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut aquest dijous quatre homes de nacionalitat alemanya a l'aeroport de Son Sant Joan de Palma quan estaven a punt de sortir del país, segons ha avançat el 'Diario de Mallorca' i ha pogut confirmar l''Ara Balears', hores després que una dona els denunciés per haver-la violat. L'agressió sexual es va cometre dimecres en un hotel de Cala Rajada. Un ginecòleg de l'hospital de Son Espases ho ha acreditat després d'explorar-la, segons el diari.

La víctima, que ha declarat aquest migdia davant els agents del cos policial, ha descartat totalment la implicació d'un dels quatre detinguts, que a la tarda ha quedat en llibertat. Els altres tres homes continuen als calabossos de la Guàrdia Civil a Artà i podrien passar aquest divendres al matí a disposició judicial, encara que el cos policial no ha pogut concretar si ho faran als jutjats de Palma o als de Manacor. Mentrestant, continuen investigant quina és la seva implicació exacta en els fets.

Els presumptes violadors haurien insistit a mantenir relacions sexuals amb la víctima, però ella s'hi va negar, segons el 'Diario de Mallorca'. Tot i això, dos d'ells la van violar mentre els altres no haurien fet res per aturar-los. Immediatament després dels fets, ella va presentar-se a les dependències del cos policial i va interposar una denúncia. Tot just unes hores més tard, aquest dijous al matí, els agents han arrestat els sospitosos a l'aeroport de Palma quan es disposaven a embarcar a un avió.

stats