Una mare adopta les quatre filles de la seva millor amiga i les xarxes es bolquen a ajudar-la

Una campanya de micromecenatge busca recollir 100.000 dòlars per a Laura Ruffino, que ara té una família de 8 membres

L'abril passat, Elisabeth Diamond, de 40 anys, va morir a causa d'un càncer cerebral. Era mare soltera i deixava endarrere quatre nenes de 5 a 12 anys: la Tara, la Samona, l'Ella i la Lilyan. Ara, la millor amiga d'infància de Diamond, Laura Ruffino, les ha adoptat, ampliant així la seva família fins als 8 membres (viu amb el seu marit, Rico Ruffino, i dues nenes).

La història ha emocionat milers de persones, i en pocs mesos han aconseguit recollir prop de 60.000 dòlars perquè els Ruffino es puguin fer càrrec de la seva nova família. L'objectiu és arribar a 100.000, i per això han obert una campanya de micromecenatge.

Segons va explicar Laura Ruffino a la cadena ABC, les dues amigues s'havien conegut a l'escola: "M'havia dit que si mai li passava res volia que em quedés les seves nenes. Vaig dir que sí immediatament", relata Ruffino.

A l'abril, quan Elisabeth Diamond va perdre la batalla contra el càncer, Ruffino va obrir les portes de casa seva a les quatre nenes. "Fa deu anys no pensava que la meva vida seria aquesta. Però si et cau una cosa així a sobre acceptes el repte i intentes fer-ho el millor possible", deia a la televisió el marit de la nova família, Rico Ruffino.