Societat 21/10/2014

Mato diu que la generositat i esforç de Romero són un exemple per a tots

A través d'un missatge a Facebook, fa extensiu aquest reconeixement "a tots els professionals sanitaris que l'han atès i a tots els que treballen cada dia per preservar la salut dels ciutadans"

Efe
1 min

MadridLa ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, ha expressat aquest dimarts, a través de Facebook, el seu "afecte" i "alegria" pel fet que l'auxiliar d'infermeria Teresa Romero estigui lliure del virus d'Ebola, i ha lloat la seva "generositat i el seu esforç". En el missatge, considera que la infermera és "un exemple per a tots" i fa aquest reconeixement "extensiu a tots els professionals sanitaris que l'han atès i a tots els que treballen cada dia per preservar la salut dels ciutadans". "Avui hem confirmat que Teresa Romero ha vençut la malaltia pel virus d'Ebola, vull enviar un missatge d'afecte i la meva alegria", emfatitza la titular de Sanitat.

Poca estona abans, el Consell General d'Infermeria ha presentat un informe sobre les actuacions realitzades en l'atenció de pacients amb Ebola a Espanya, en què ha conclòs que els protocols, la formació i l'entrenament dels professionals han estat "insuficients" i que s'han vulnerat diverses lleis.

stats