Societat 03/12/2013

El nou mercat dels Encants rep gairebé un 70% més de visitants setmanals

Dos mesos després de l'obertura del nou emplaçament, s'ha passat de 90.000 a 150.000 visites a la setmana i ha augmentat la facturació de paradistes i botiguers

Ara
1 min

BarcelonaFa poc més de dos mesos que el nou Mercat dels Encants va obrir les portes i, de moment, les expectatives semblen superar-se. Dels 90.000 visitants que rebia setmanalment l'antic mercat s'ha passat als 150.000, un 66,7% més, i es preveu que el mercat arribi als 7,5 milions de clients i visitants l'any.

D'altra banda, el 85% dels comerciants afirmen que han incrementat la facturació. A les parades aquest increment ha estat d'entre un 10 i un 50%, i a les botigues la facturació ha augmentat entre un 30 i un 80%. Només entre un 10 i un 15% de comerciants manifesten que no ha incrementat el volum de les seves vendes. Així mateix, s'ha detectat un augment d'aproximadament el 100% en els imports de les subhastes de productes en relació amb l'import pel qual se subhastaven les mercaderies a l'antic recinte.

I això no és tot. L'ampliació de l'oferta comercial i dels horaris ha permès crear 73 nous llocs de treball directes i ampliar el tipus de públic, amb la incorporació de famílies, gent jove i turistes.

Millores al recinte

L'empresa constructora ha revisat el punts de la coberta que presentaven alguna filtració d'aigua i ja estan del tot reparats. Actualment, es treballa en la instal·lació de tendals de sol i pluja en algunes parades, unes millores que estaran enllestides a mitjans de desembre.

stats