Societat 27/12/2014

Més d'un miler de persones es manifesten pel centre de Barcelona contra l'operació Pandora

Els manifestants, alguns d'ells encaputxats, criden consignes com "llibertat anarquistes" o "Barcelona neta, polítics a la merda". Diversos individus han causat destrosses a una desena d'establiments del barri de Gràcia

Ara
1 min
Imatge de la manifestació d'aquest dissabte contra l'Operació Pandora / ENRIC BORRÀS

BarcelonaMés d'un miler de persones es manifesten aquest dissabte a la tarda pel centre de Barcelona en contra de l'operació Pandora i per l'alliberament dels anarquistes empresonats darrerament. Els manifestants, una vintena dels quals van encaputxats, criden consignes com "llibertat anarquistes", "anticapitalistes o "Barcelona neta, polítics a la merda".

La marxa, encapçalada per una pancarta que diu "Terrorista és qui ens condemna a una vida de misèria. No qui es rebel·la contra ella. Llibertat anarquistes preses", ha sortit de plaça Catalunya i ha enfilat els Jardinets de Gràcia, on alguns manifestants han trencat els vidres d'una entitat bancària. Han continuat pel carrer Gran de Gràcia, on han fet algunes destrosses a l'Hotel Casa Fuster i una desena d'establiments. La major part eren bancs, però també hi havia una joieria. La manifestació s'ha desconvocat a la plaça del Diamant.

stats