Publicitat
Publicitat

Cel enterbolit i algunes gotes al nord

El pas d'un front tornarà a fer augmentar els núvols prims aquest dimecres. Darrere seu hi entrarà aire més càlid

Avui el dia ha començat amb temperatures més baixes que ahir en general, en algunes comarques com la Garrotxa, el Baix Empordà i el Gironès la diferència ha arribat a ser de més de 5 graus, però en conjunt el salt no ha estat tan significatiu. Al sud el fort vent de mestral ha fet fins i tot pujar la temperatura, aquesta nit hi ha hagut ratxes de 111 km/h a l'Hospitalet de l'Infant, 97 a Castellvell del Camp i 83 al Perelló. La tramuntana també ha fet cops forts al nord: 95 km/h a Portbou, 72 a Roses.

Amb el pas del matí s'aniran desfent els núvols baixos que aquest matí tapen el cel a l'interior. Avui el pas d'un front farà augmentar els núvols prims durant la jornada, en general no deixaran cap tipus de precipitació, però al Pirineu i al voltant de la serra de l'Albera s'hi podrien arribar a escapar algunes gotes a la tarda. Darrere del front arribarà aire força més càlid, que farà pujar les temperatures. Aquest dijous farà força menys fred al matí, i al centre del dia les temperatures fregaran els 20 graus en alguns punts de la costa i del prelitoral.

Si aixequem una mica més la mirada, la situació queda marcada per l'anticicló, que predominarà durant el cap de setmana i probablement fins a Nadal. Això farà que el sol s'imposi durant el cap de setmana a la costa i al Pirineu, a l'interior les boires s'aniran encaixonant cada cop a més indrets i durant més estona. En aquest sector les temperatures tendiran a baixar, a la resta s'anirà eixamplant la diferència entre els matins freds i humits, i els migdies molt suaus.

La tramuntana i el mestral continuaran bufant aquestes pròximes hores, el vent serà especialment notori a l'Ebre, on aquest vespre i demà al matí algunes ratxes hi podrien ser puntualment fortes. A http://ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT