Publicitat
Publicitat

La méteo en 1 minut: cel enterbolit i termòmetres estancats

Malgrat que en general durant bona part del dia farà sol, creixeran nuvolades de tarda que tornaran a deixar xàfecs al Pirineu i a l'interior de la Catalunya del Nord

Els núvols aniran marxant cap a l'est al llarg del matí i acabaran deixant un migdia força assolellat, en general. Al llarg de la tarda creixeran nuvolades al Pirineu i als Ports que, durant la nit, es tornaran a estendre arreu.

Aquestes nuvolades deixaran alguns xàfecs que localment aniran acompanyats de tempesta i de calamarsa al Pirineu i l'interior de la Catalunya del Nord. A més, de cara a la nit és possible que arribi algun ruixat feble i poc important en punts de les comarques de Lleida.

El vent de xaloc bufarà moderat amb algun cop fort durant la tarda a l'Empordà, a la vall de l'Ebre i al sud del pla de Lleida. Les ràfegues poden superar els 50 km/h. A la resta, en canvi, el vent no serà tan marcat.

La temperatura màxima pujarà una mica més. En general es mourà entre els 29 ºC i els 34 ºC, si bé serà més alta al pla de Lleida, en algunes valls del Prepirineu i en punts de l'interior de Mallorca, de la Catalunya del Nord i del País Valencià. En aquestes zones algun termòmetre es pot enfilar fins als 37 ºC o 38 ºC, a tot estirar.

Demà serà una jornada semblant a la d'avui. De matinada hi haurà força núvols arreu que marxaran ràpidament. Abans del migdia creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu, als Ports i, en menor mesura, en altres punts de muntanya. Al llarg de la tarda aniran avançant d'oest a est i acabaran deixant el cel mig ennuvolat a la meitat oest del Principat i a l'interior del País Valencià.

A més, cauran alguns xàfecs durant la tarda i el vespre al Pirineu i al Prepirineu, preferentment al sector occidental, i als Ports. La temperatura mínima serà semblant o una mica més baixa, i la màxima similar o una mica més alta.

De cara a dijous i divendres els ruixats aniran a més i podrien afectar força comarques de l'interior, deixant al marge la zona propera al litoral i a les illes Balears. Amb tot, la temperatura tendirà a baixar.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT