Societat 23/10/2014

Els metges donen l'alta a cinc dels contactes de Teresa Romero

S'espera que el seu marit abandoni l'hospital a partir de dilluns

Efe
1 min

MadridEls metges de l'Hospital Carlos III de Madrid han donat l'alta aquest dijous al migdia a cinc dels contactes de l'auxiliar d'infermeria Teresa Romero que estaven en observació, segons han informat a l'agència EFE fonts sanitàries. Es tracta de les dues perruqueres que van depilar a l'auxiliar, una amiga de Romero, una netejadora del centre de salut d'Alcorcón (Madrid) i una doctora, que han superat la "quarantena" de 21 dies. Pel que fa a la resta dels contactes -entre els quals el marit de Romero, Javier Limón- s'espera que abandonin l'hospital a partir de dilluns.

Està previst que avui també un representant de l'ONG ADDA faci lliurament al marit de Romero d'un llibre que conté 428 missatges de suport tant per a ell com per la seva esposa pel sacrifici del seu gos Excalibur.

El cap de la Unitat de Malalties Infeccioses de l'Carlos III i membre de l'equip mèdic que atén Romero, José Ramón Arribas, va afirmar ahir dimecres que Romero seguirà aïllada en aquest centre sanitari fins que les anàlisis demostrin que no queda rastre del virus de l'Ebola en els seus fluids corporals i no hi hagi possibilitat de contagi.

stats