Societat 20/06/2013

El metro funcionarà tota la nit per Sant Joan

També augmentarà l'oferta de trens de Rodalies i dels Ferrocarrils de la Generalitat

Europa Press
1 min

BarcelonaEl metro i el tramvia de Barcelona funcionaran sense interrupció per la revetlla de Sant Joan la nit de diumenge a dilluns, segons han informat aquest dijous Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i Tram en tots dos comunicats. D'aquesta manera, el metro, tenint en compte que els dissabtes també obre tota la nit, funcionarà sense parar 67 hores.

Els trens dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) tindran diumenge un horari de tancament com el dels dissabtes, de manera que habilitarà alguns combois després de la mitjanit, però no tota la nit.

Rodalies Renfe augmentarà l'oferta amb 10.480 places addicionals amb motiu de la revetlla, especialment per accedir a la costa, i habilitarà cinc trens addicionals cap al Maresme i el Garraf.

Hi haurà un desplegament especial de personal davant de la gran afluència d'usuaris que es desplaçaran en metro a la zona de platges i al centre de la capital catalana per celebrar-hi la revetlla. En coordinació amb els Mossos d'Esquadra i les policies locals es desplegarà un dispositiu especial de seguretat a les poblacions on es desplaci més gent.

stats