Societat 16/08/2018

El metro es reforçarà i els busos estaran restringits pels actes commemoratius del 17-A

Es limitarà l'accés de vehicles a la plaça Catalunya

Ara
1 min
El projecte de xarxa ortogonal que estudia l'Ajuntament de Barcelona  implicarà una reordenació de l'actual garbuix de línies d'autobús a la ciutat.

BarcelonaEls actes de record i solidaritat amb les víctimes un any després dels atemptats terroristes de l'agost del 2017 propiciaran aquest divendres modificacions en la xarxa de transport públic de Barcelona.

Durant els actes, entre les 9 del matí i les 12 del migdia, es restringirà el trànsit a la Rambla i la plaça de Catalunya, i això provocarà alteracions o limitacions en les línies d'autobús. La L94 i la L95, gestionades per Baixbus, es desviaran o es limitaran. Pel que fa a les línies metropolitanes, tindran limitacions les línies D50, H16, V13, V15, 22, 24, 47, 52, 55, 59, 62 i 67.

L'Aerobús (A1 i A2) també veurà anul·lada la parada de plaça Catalunya entre les 8 h i les 13 h. En el seu lloc hi haurà una parada provisional al passeig de Gràcia. El Bus Turístic tampoc podrà accedir a la plaça Catalunya.

El servei de metro, en canvi, tindrà més trens a les línies 1,3 i 5 i també més personal d'atenció i de seguretat a les estacions del centre de Barcelona. El Twitter @AMBMobilitat i l'apli amb el mateix nom informaran en temps real de les alteracions dels serveis.

stats