Successos

Mor una de les criatures ferides en un accident d'un castell inflable a Mislata

Una altra nena de quatre anys està molt greu, i la policia investiga què va fallar perquè la instal·lació s'enlairés arran d'una ràfega de vent

Ara
1 min
Estat amb què ha quedat el castell inflable accidentat, a la població valenciana de Mislata

BarcelonaUna nena de 8 anys ha mort després que ahir a la nit resultés ferida quan el castell inflable on jugava, a la fira del municipi valencià de Mislata (l'Horta), va patir un accident, en què es van veure afectades vuit criatures més. La policia investiga les causes que van provocar que la instal·lació s'aixequés diversos metres de terra per una ràfega de vent i arrossegués els nens, segons han informat fonts de Sanitat i de l'Ajuntament de Mislata. Una altra nena de quatre anys està molt greu ingressada a l'Hospital Clínic de la ciutat de València.

Els fets van passar cap a les 20.00 hores, quan una ràfega sobtada de vent va fer enlairar uns metres el castell inflable on jugaven una desena de menors. Dues de les nenes van sortir disparades i van colpejar-se el cap violentament en caure a terra.

Durant la nit les criatures afectades que van ser ateses amb diversos diagnòstics en centres mèdics de la zona han estat donades d'alta, i a hores d'ara només queda ingressada la nena de quatre anys en estat greu.

La policia investiga les circumstàncies de l'accident per si es tracta d'una imprudència o d'una errada en l'ancoratge de la instal·lació lúdica per determinar les responsabilitats, si n'hi hagués, de l'empresa de muntatge de la fira.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Mislata ha suspès tots els actes previstos al municipi en les pròximes hores, incloent-hi la cavalcada de Reis, en senyal de dol.

stats