Societat 17/03/2017

Mor un home després de tirar-se per la finestra mentre el pis cremava a l'Hospitalet

Els bombers investiguen les causes del foc, que ha obligat a desallotjar 45 veïns per prevenció

Ara
1 min
Façana de l'edifici on s'ha produït l'incendi

BarcelonaUn home de 46 anys ha perdut la vida aquesta matinada després de llançar-se per la finestra mentre s'incendiava el pis on vivia, a l'Hospitalet de Llobregat. Els Bombers de la Generalitat investiguen les causes de l'incendi, que ha obligat a desallotjar 45 veïns de la mateixa finca per prevenció.

Les flames han començat per causes que encara no se saben cap a les dues de la matinada a la cinquena planta d'un bloc de tretze, a l'avinguda Europa, 105. El foc ha destruït totalment l'habitatge afectat, i l'inquilí s'ha llançat per la finestra i ha perdut la vida.

L'incendi s'ha propagat per la façana de l'edifici i ha acabat afectant les finestres dels pisos immediatament superiors i la setena planta. A més, l'aigua que han fet servir les vuit dotacions dels bombers desplaçades per extingir les flames ha acabat afectant el forjat del sostre del pis inferior, el quart, i els serveis d'emergències han hagut de reallotjar els veïns d'aquesta planta.

De manera preventiva també s'han evacuat 45 persones mentre els Bombers treballaven en l'incendi. Una desena d'aquestes persones han respirat fum i els serveis d'emergències n'han traslladat sis a l'Hospital de Bellvitge i al Moisès Broggi per tractar-los una intoxicació lleu.

stats