INCENDI
Societat 14/07/2016

Mor un bomber en un incendi a prop de Perpinyà que obliga a evacuar 3.200 persones

La mort s'ha produït quan el camió en el qual es traslladava per assistir els seus companys a la zona de platja de Torrelles de la Salanca ha sortit de la carretera

Europa Press
1 min
El camió de bombers accidentat

MadridUn bomber ha mort i tres més han resultat ferits greus aquest dimecres en un accident que ha tingut lloc en el marc dels dos incendis registrats a prop de Perpinyà. La mort del bomber no ha tingut lloc durant les tasques de control de l'incendi, sinó quan el camió en el qual es traslladaven per assistir els seus companys a la zona de platja de Torrelles de la Salanca ha sortit de la carretera.

Els incendis, que han obligat a l'evacuació de més de 3.200 persones, s'han registrat al voltant de diverses zones d'acampada, i prop d'una vintena de bombers s'han vist afectats per inhalació de fum o també per l'explosió de les bombones de gas portàtils que hi havia a la zona, segons el diari 'Le Parisien'.

A Torrelles de la Salanca, a prop de Perpinyà, quatre zones d'acampada han hagut de ser evacuades, des d'on s'han evacuat uns 300 estiuejants britànics, alemanys, belgues i francesos.

El ministre de l'Interior francès, Bernard Cazeneuve, ha agraït en un comunicat la valentia i la feina dels 400 efectius del cos de Bombers desplegats en els dos focs.

Consulta l'interactiu sobre incendis de l'ARA

stats