Societat 13/11/2017

Investiguen la mort d'una anciana i el seu fill a Badia del Vallès

Es descarten els signes de violència en els cadàvers a l'espera de l'autòpsia

Ara
2 min
Entrada de l'edifici on s'han localitzat els cossos dels dos veïns de Badia del Vallès

BarcelonaEls veïns del carrer Santander número 9 de Badia del Vallès han sentit aquest dilluns una forta pudor a l'escala del seu bloc. No era el primer dia que la sentien, però aquest migdia s'ha accentuat. Per això, han alertat els Mossos d'Esquadra, que cap a les dues de la tarda han entrat al pis d'on sortia la pudor. A l'interior hi han trobat els cossos sense vida d'una dona gran i el seu fill. En una primera inspecció dels cadàvers no s'han localitzat signes de violència, tot i que ara s'està pendent dels resultats de l'autòpsia per determinar quines han sigut les causes de les dues morts.

Els agents han trobat els dos cossos en un estat avançat de descomposició, cosa que suposa una dificultat per a les tasques d'identificació. Encara s'està a l'espera de tenir la confirmació oficial de la identitat dels dos morts, però tots els indicis apunten que es tracta d'una dona d'uns 90 anys i del seu fill, d'uns 70 anys, segons Efe, que vivien al domicili on s'han trobat els cadàvers. De fet, els fets han generat un gran rebombori entre la comunitat d'aquest bloc de pisos de Badia, que se situa a prop d'una de les avingudes que travessa el municipi.

Els veïns han explicat que la dona i el seu fill vivien en aquest habitatge des de feia anys. En declaracions a l'ACN, una de les veïnes ha relatat que la dona tenia mobilitat reduïda i que el seu fill la cuidava. "Se'ls veia força units", ha afegit.

Pendents dels resultats

Els Mossos confien que els resultats de l'autòpsia –que es calcula que se sabran aquest dimarts– aclariran les causes de les dues morts, així com quan es van produir. De moment, aquest dilluns els agents de la policia han estat hores a l'interior del domicili de Badia on s'han localitzat els cossos per recollir pistes sobre els fets. Malgrat tot, els primers indicis han descartat la criminalitat en les dues defuncions.

stats