Successos
Societat 10/07/2011

Els Mossos busquen a Caldes de Malavella un noi desaparegut des de dilluns

La policia cerca a Caldes de Malavella un noi de 30 anys veí de Badalona, desaparegut dilluns. El seu cotxe cremat va aparèixer prop d'una gasolinera

Efe
1 min

GironaEls Mossos d'Esquadra busquen a Caldes de Malavella (la Selva) des de les 8 hores d'aquest matí Daniel Adrian, veí de Badalona i de 30 anys, que es troba desaparegut des de dilluns passat.

Fonts policials han explicat que l'actuació d'avui se centra entre la zona del nucli de Can Franciac, a Caldes de Malavella, amb la carretera Nacional (N-II), i que a mesura que van avançant sobre el terreny es va ampliant la zona de recerca. La policia va iniciar la recerca dimecres passat, quan es va localitzar el vehicle a Caldes de Malavella, a prop d'una gasolinera amb l'interior cremat.

El seu germà, Oliver, ha explicat que l'última triangulació que es va fer al mòbil de Daniel Adrian el situa al municipi de Tossa de Mar (la Selva). "Tenim una gravació on es veu el vehicle del meu germà entrant a les 10:10 i sortint a les 10:42 hores de dilluns d'un aparcament de Tossa de Mar", ha explicat l'Oliver. Des de dimecres s'ha rastrejat el terreny i els pous de Caldes de Malavella, i uns 30 familiars i amics del jove de Badalona s'han organitzat avui per buscar per la zona dels miradors de Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols.

El seu germà ha comentat que Daniel Adrian estava realitzant un tractament per depressió durant els últims sis anys però que feia sis mesos que l'havia deixat després de trobar-se "millor" i haver iniciat una relació amb una noia amb la qual estava "molt bé".

stats