Societat 19/11/2015

Els Mossos desallotgen el Casal Tres Lliris del barri de Gràcia de Barcelona

Ara
1 min
El casal de joves Tres Lliris, situat a la travessera de Gràcia tocant amb el carrer Bailèn, pot ser desallotjat en qualsevol moment.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han desallotjat avui a primera hora del matí el Casal Popular Tres Lliris, a la travessera de Gràcia de Barcelona, a la vora del passeig de Sant Joan. Segons els Mossos d'Esquadra, l'operatiu ha començat a les sis del matí i ha acabat quan passaven deu minuts de les set. Gràcia Viva ha piulat una imatge de després del desallotjament del centre ocupat, quan ja es canviava la porta.

Quan ha començat el desallotjament no hi havia ningú al local. El compte de Twitter del Casal Popular ha convocat una manifestació aquest vespre a les 20.00 h a la plaça Joanic. El grup municipal de la CUP, a través del seu compte de Twitter, ha lamentat el desallotjament i ha piulat: "Podeu tapiar portes, però no somnis".

El casal tenia una ordre de desallotjament pendent des del setembre, i Gràcia en Comú havia fet un comunicat on valorava "positivament" la tasca de l'entitat, cosa que els membres del Tres Lliris, que reclamaven suport a la formació de Colau, van trobar insuficient.

stats