Societat 23/02/2018

Busquen des de fa quatre dies un menor desaparegut a Barcelona

Se'l va veure per última vegada dilluns a primera hora de la tarda al barri d'Horta

Ara
2 min
L'Antoni Navarro va desaparèixer dilluns a Barcelona

Cerdanyola del VallèsEls Mossos continuen treballant en la desaparició de l'Antoni Navarro, de 13 anys, que se'l va veure per última vegada aquest dilluns a la tarda a Barcelona. La policia i la seva família el busquen des de fa quatre dies i han difós diverses imatges del menor. De fet, els Mossos han fet una crida a les xarxes socials per trobar el noi.

El Toni -com el coneixen amics i familiars- fa 1,70 metres d'alçada i és de complexió prima. En el moment que va desaparèixer, portava un jersei de color blau fosc, uns pantalons de xandall negre amb punts blancs, una jaqueta negra amb caputxa i unes sabatilles negres amb punts blancs.

La família ha facilitat una foto en la qual es veu el menor desaparegut amb la mateixa jaqueta negra que portava quan se'l va veure per última vegada. Fonts policials han explicat que l'última persona que va veure en Toni va ser dilluns a primera hora de la tarda al barri d'Horta de Barcelona.

El noi amb la jaqueta negra que portava quan se'l va veure per última vegada

La família en va denunciar la desaparició el mateix dilluns al vespre en comprovar que no havia tornat a casa. Des d'aleshores, els Mossos investiguen on podria ser el Toni i la mare ha omplert Cerdanyola del Vallès de cartells amb la seva foto demanant ajuda als veïns. El Toni va passar el cap de setmana a casa de la seva mare, a Cerdanyola, i dilluns al vespre havia de tornar amb el pare, que viu a Barcelona i en té la pàtria potestat.

Segons la família, dilluns a les 21.30 h encara no havia arribat a casa, i el pare va telefonar a la seva exparella per saber si havia anat a dormir amb ella. Immediatament van denunciar la desaparició del noi a la policia, i ara ja fa quatre dies que no tenen cap informació del seu fill. Els Mossos i la família demanen que qualsevol persona que el vegi truqui al 112.

stats