Successos
Societat 03/12/2022

Els Mossos investiguen la mort d'un jove a Figueres aquesta matinada en una baralla al carrer

La víctima ha estat traslladada en estat greu al Trueta de Girona, on ha mort al cap d'unes hores

1 min
Cotxes dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un jove a Figueres (Alt Empordà) per ferides d'arma blanca durant una baralla aquesta matinada de dissabte al centre de la ciutat.

Els fets han tingut lloc sobre dos quarts de quatre de la matinada, quan els Mossos han estat alertats per la guàrdia urbana de la ciutat d'una agressió a la rambla. Diverses dotacions policials s'han desplaçat al lloc dels fets. Segons han explicat fonts policials a l'ARA, la víctima tindria uns 25 anys. L'agressor ha fugit del lloc on han passat els fets, a escassos metres de la que havia estat la casa natal de Salvador Dalí i una zona on no hi ha oci nocturn.

La víctima ha estat traslladada en estat greu a l'Hospital Doctor Josep Trueta de Girona, on hores més tard s'ha confirmat la seva defunció. En un missatge a Twitter, el vicealcalde i responsable de Seguretat de Figueres, Pere Casellas, ha assegurat que l'agressió ha estat durant una baralla amb arma blanca entre dues persones "aparentment drogades" al carrer Monturiol, i ha afegit que els dos implicats "sembla que estan indocumentats i no són de Figueres".

stats