Societat 24/07/2019

Els Mossos investiguen una presumpta agressió homòfoba a la plaça de les Navas de Barcelona

Vuit persones haurien atacat un grup de tres i n'haurien lesionat una

Acn
1 min
Plaça Navas

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra investiguen una presumpta agressió homòfoba a la plaça de les Navas de Barcelona que s'hauria produït cap a tres quarts de quatre de la nit de dissabte a diumenge, segons ha avançat la SER i han confirmat els Mossos d'Esquadra a l'ACN. El cos policial ha explicat que s'investiga una denúncia segons la qual un grup de vuit persones en van atacar un altre de tres i van provocar lesions a un dels integrants d'aquest segon grup. La policia catalana ha transmès la denúncia a la Fiscalia d'Odi i Discriminació.

La mateixa presumpta víctima ha explicat el cas a les xarxes socials i ha assegurat que l'agressió va ser per tenir "ploma gai". Ha denunciat els fet perquè el grup que el va agredir no ho torni a "fer més". En un vídeo la presumpta víctima explica que fa "anys" que els presumptes agressors són a la plaça de les Navas i que durant molt de temps havia decidit no passar-hi perquè es ficaven amb ell.

Fa un temps, però, havia pres la determinació de tornar-hi a passar i, tot i que al principi no li van dir res, el dia de l'agressió "es van tornar bojos", i els van "insultar" a ell i els seus acompanyants.

Ell va decidir enfrontar-s'hi i hauria estat aleshores quan els joves l'haurien agredit. L'home va anar al metge i després a la policia a posar la denúncia. "Sé qui són i això no ho tornaran a fer més", afirma al vídeo. Finalment, la presumpta víctima explica que tot plegat li ha passat "per tenir la ploma gai, que és meravellosa, i per vestir com vesteixo".

stats