SUCCESSOS
Societat 24/12/2010

Els Mossos investiguen un suposat intent de robatori a un pis que ha acabat amb els presumptes agressors ferits

El propietari del pis ha explicat que dos homes s'han fet passar per inspectors del gas i l'han intentat robar. Els Mossos han detingut els suposats lladres a l'hospital en què estaven ingressats per les ferides

Marta Català
1 min

BARCELONAHa passat aquest matí al carrer Açores, al barri de la Sagrera. Segons ha explicat el propietari del pis als Mossos d'Esquadra, dos homes han picat a la porta i s'han identificat com a inspectors del gas. En obrir la porta, l'han intentat robar a punta de pistola i l'amo del pis s'hi ha resistit. Després d'una baralla entre els suposats lladres i el propietari de la vivenda, els agressors han acabat ferits, un d'arma blanca i l'altre amb un tret.

Els ferits s'han desplaçat a l'hospital de Bellvitge. Mentrestant, els agents han parlat amb el propietari, que els ha donat una descripció dels agressors que coincidia amb els ferits de l'hospital. Els investigadors han detingut els dos homes per un presumpte intent de robatori.

Els agents investiguen ara la veracitat de la declaració del propietari del pis i busquen proves que acreditin que els dos ferits eren dos lladres que s'havien fet passar per inspectors del gas.

A més, els investigadors hauran de prendre declaració al propietari per les agressions perpetrades als dos suposats lladres.

stats