Societat 07/09/2015

Munskänkarna, el club de vins més gran d'Europa, escull les DO Priorat i Montsant com a 'Regió Vinícola' del 2016

Els responsables de l'entitat han conegut aquest cap de setmana aquests dos territoris

Acn
1 min
Imatge de la dotzena de responsables de l'entitat sueca Munskänkarna, el club de vins més gran d'Europa, que aquest cap de setmana han estat a Catalunya i han escollit les DO Priorat i Montsant com a Regions Vinícoles del 2016 / DOQ PRIORAT

FalsetUna dotzena de responsables de l'entitat sueca Munskänkarna, el club de vins més gran d'Europa, han escollit les DO Priorat i Montsant com a 'Regió Vinícola' del 2016. Aquesta entitat dedicarà una programació especial de visites, tastos i sessions de coneixement als vins d'aquests dos territoris.

El portaveu de Munskänkarna, Erik Grodahl, ha detallat que "aquesta decisió ara s'ha reforçat durant la nostra visita". "La nostra feina continua, ja que ara hem de compartir el coneixement adquirit sobre aquesta regió amb els nostres 24.000 membres i estem esperant amb moltes ganes tornar el març del 2016 per a la inauguració oficial d'aquest esdeveniment", ha detallat en un comunicat emès aquest diumenge.

A partir del mes de març s'han programat diversos actes a la comarca del Priorat que serviran per fer créixer la presència dels vins d'aquesta zona al mercat de Suècia. Munskänkarna té més de 24.000 membres i disposa també d'una important presència a Finlàndia. A més, té delegacions a Barcelona, França, Àustria, Suïssa, Bèlgica i el Japó. Aquesta organització ofereix serveis de formació a l'entorn del vi i expedeix tres diplomes de coneixement (bàsic, mitjà i avançat) als quals cada any accedeixen desenes d'aficionats i professionals a través d'un rigorós procés d'avaluació.

stats