SOCIETAT
Societat 18/10/2012

Nacho Vidal i una vintena més de detinguts en relació amb l'organització xinesa declaren aquest dijous davant el jutge

Presó per a 17 dels 19 arrestats que ja han prestat declaració la majoria dels quals amb fiances d'entre 25.000 i 50.000 euros

Acn
1 min

BarcelonaL'actor porno Nacho Vidal i una vintena més de detinguts en relació amb l'organització xinesa declaren des de les deu del matí d'aquest dijous davant el jutge, segons han confirmat a l'ACN fonts de l'Audiència Nacional.

Així mateix, el jutge ha ordenat presó per a 17 dels 19 arrestats que ja han prestat declaració, la majoria dels quals, amb fiances d'entre 25.000 i 50.000 euros. Alguns altres ingressaran a presó sense fiança, un grup reduït inclòs en aquests 17, si bé les fonts jurídiques, d'acord amb les primeres informacions, no han pogut precisar quants.

Es preveu que abans del cap de setmana hauran declarat els 83 detinguts en el marc de l'anomenada operació Emperador. Durant aquest matí està previst que declarin uns 14 detinguts, entre els quals, Nacho Vidal i la seva germana, detinguts aquest dimarts a Mataró i acusats d'estar implicats en la trama xinesa, que hauria blanquejat entre 200 i 300 milions d'euros l'any.

Fonts de l'Audiència Nacional han explicat que al llarg de la tarda declararan vuit o nou detinguts més.

stats