Societat 06/03/2017

Els diners estafats pels pares de la Nadia podrien superar el milió d'euros

Fonts properes al cas asseguren al diari 'Segre' que la quantitat ha anat creixent a mesura que han avançat en la investigació

Efe
1 min
Material intervingut en l'escorcoll dels pares de la Nadia a Fígols / Mossos d'Esquadra

BARCELONALa quantitat econòmica estafada pels pares de la Nadia, la nena d'onze anys d'Organyà, Alt Urgell, malalta de tricotiodistròfia, podria superar el milió d'euros.

Així ho assegura avui el diari local 'Segre', que assenyala que fonts pròximes al cas confirmen que Fernando Blanco i Maragarita Garau haurien estafat més d'un milió d'euros i no els prop de 600.000 que els Mossos van fixar inicialment com a quantitat "malgastada" pels progenitors de la menor.

Aquesta quantitat, segons els Mossos, hauria anat augmentant a mesura que ha avançat la instrucció del cas i s'han analitzat amb més en profunditat els comptes de la família, encara que les fonts policials no han volgut confirmar aquesta dada.

L'Audiència de Lleida ha desestimat recentment el recurs presentat per la defensa dels pares de Nadia contra l'acte en el qual es fixava per a aquests una fiança d'1,2 milions d'euros en considerar que la fiança "s'ajusta a llei".

L'instructor va fixar aquesta elevada quantia atenent l'elevat volum econòmic del presumpte frau perpetrat pels pares de la menor.

stats