Societat 26/06/2019

Consulta aquí el resultat de les proves d'accés a la universitat

Els resultats de la primera assignació de places, les esperades notes de tall, se sabran el dijous 11 de juliol

Ara
1 min

BarcelonaEls estudiants que van fer la selectivitat els dies 12, 13 i 14 de juny ja poden consultar el resultat obtingut en aquest enllaç. A partir d'ara s'han de prendre decisions. Encara hi ha temps per modificar l'elecció dels estudis de grau: fins a les 12 de la nit de dilluns vinent, 1 de juliol, no es tanca la preinscripció a les 7 universitats públiques i a la UVic-UCC. Els resultats de la primera assignació de places, les esperades notes de tall, se sabran el dijous 11 de juliol.

Mentre no arriba aquest moment, Unportal i l’ARA us ofereixen l’oferta completa d’estudis de grau de les 12 universitats catalanes (les 8 que participen en el sistema de preinscripció i les 4 que no en formen part), amb els nous títols del curs vinent i les notes de tall del curs 2018-2019. D’aquesta manera, els estudiants que encara no hagin pres una decisió sobre els estudis que volen cursar o vulguin modificar-la disposen d’una eina que els pot ser d’ajut.

Aquí podeu consultar la nota mitjana que han registrat cadascuna de les matèries de les PAU durant els últims 5 anys.

La informació es pot trobar de diverses maneres:

  • Cerca per paraula. Busqueu per paraula ('metge', per exemple) o nom de l’estudi i trieu els graus d’una demarcació concreta.
  • Cerca per nota de tall. Introduïu una qualificació i veureu a quines titulacions permet accedir.
  • Nous graus. Consulteu la relació de noves titulacions que s’estrenaran el curs 2019-2020.
  • Estudis de FP. També podeu conèixer l’oferta actualitzada de cicles formatius de grau superior (CFGS) per al curs vinent.
stats