Societat 20/11/2013

Nous projectes per captar inversors

El MID Mercat d'Idees del Disseny 2013 assoleix un rècord de participants que busquen presentar els seus productes o serveis davant d'empreses

Ara
1 min
01. Exposició de projectes seleccionats al MID. 02. Un creatiu presentant el seu projecte al MID. 03. Connectar els que tenen idees amb les empreses, el principal propòsit del MID (Mercat d'Idees Disseny).

BarcelonaDesprés de dues edicions, el MID Mercat d'Idees del Disseny 2013 torna assolint un rècord de participació. En total s'han presentat 242 projectes de creatius interessats a presentar els seus productes o serveis davant d'empreses, una xifra que augmenta la participació en un 60% respecte l'edició passada.

Així doncs, el dia 26 de novembre culmina el procés, amb el Fòrum d'Innovació MID 2013, una jornada a l'Arts Santa Mònica què els participants finalistes podran presentar les seves propostes per captar l'interès de les empreses assistents dels àmbits infantil, hàbitat i esport. D'aquesta manera es vol propiciar oportunitats de negoci entre els creatius i les empreses per tal d'acostar els projectes finalistes al mercat.

Aquests projectes han estat valorats pel jurat en termes de viabilitat, grau d'innovació, creativitat i experimentació, així com la necessitat del mercat i el volum potencial de consumidors.

'De la idea al negoci', l'exposició

Un cop acabat el fòrum, el mateix dia 26 de novembre, s'inaugurarà l'exposició 'De la idea al negoci' amb els projectes seleccionats del MID 2013, que es podrà visitar fins al 7 de gener al centre Arts Santa Mònica.

stats