Societat 14/11/2013

Nunca Máis tornarà a sortir al carrer aquest divendres contra la sentència del Prestige

Nuñez Feijóo, president de la Xunta, diu que el govern comparteix la "decepció" dels ciutadans perquè "nungú es faci responsable de les despeses de l'accident

Efe
1 min

Santiago de Compostel·laEl moviment ciutadà Nunca Máis tornarà a sortir al carrer aquest divendres per protestar contra la sentència d'absolució als responsable de l'enfonsament del Prestige.

Nunca Máis va néixer el novembre del 2002, just després de l'accident que va provocar el major desastre ecològic d'Europa. En un comunicat han assegurat que no poden quedar-se callats i avancen que segurament presentaran un recurs davant el Tribunal Suprem. Qui ja ha anunciat que presentarà un recurs al Suprem és l'associació ecologista Arco Iris. En canvi, les confraries de Galícia, Astúries i Cantàbria ha explicat que ells no recorreran, tot i no estar d'acord amb la sentència.

Núñez Feijóo, decebut

El president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo ha assegurat que hi ha "una gran decepció" entre els ciutadans, "que comparteix el govern gallec, pel fet que ningú "es faci responsable de les despeses ocasionades per l'accident del Prestige". "Algú hauria de pagar que una 'chatarra' flotant produís un impacte mediambiental amb un enorme cost per l'Estat espanyol, que ho vam finançar a través dels impostos", ha dit.

stats