Societat 11/12/2014

Les obres al corredor mediterrani fan més llarg el viatge en tren fins a Tortosa

La línia de Rodalies R16 incrementarà entre 4 i 11 minuts l'horari del seu recorregut per evitar eliminar freqüències

Ara
1 min

BarcelonaQuatre trens de la línia R16 de Rodalies entre Barcelona i Tortosa allargaran el seu temps de viatge entre 4 i 11 minuts a partir del proper 14 de desembre. Les obres que es realitzen al corredor mediterrani entre València i Castelló comportaran la modificació dels horaris d'aquests trens, que fan el recorregut Barcelona-Tarragona-Ulldecona.

Els treballs impulsats pel Ministeri de Foment consisteixen en l'adaptació de la via, principalment, a l'ample estàndard. Retardar alguns d'aquests horaris permet que Renfe pugui mantenir el mateix número de trens en circulació a la línia.

L'operadora ferroviària ha explicat en un comunicat que s'ha prioritzat evitar que els trens del matí fossin els afectats, ja que tenen més afluència de passatgers. De fet, el tren que patirà un major retràs serà el que surt de l'Estació de França a les 16.18h, amb arribada a Tortosa a les 18.58h, 11 minuts més tard de l'habitual.

A més a més, altres trens de la línia RT2, entre l'Arboç i l'Hospitalet de l'Infant, patiran algunes modificacions horàries.

stats