Més d'una desena de detinguts en l'operació contra el tràfic de drogues a Girona

Els Mossos han desmantellat una plantació de marihuana i intervingut diners en metàl·lic 

Nou operatiu contra el tràfic de drogues dels Mossos d'Esquadra. Aquest cop, a la demarcació de Girona.  Hi treballa, des de primera hora del matí, la divisió d'investigació criminal (DIC), segons han informat els Mossos d'Esquadra. L'operatiu, que s'ha fet en diferents poblacions de la zona, ha començat a quarts de sis del matí i s'ha saldat amb més d'una desena de detinguts i el desmantellament d'una plantació de marihuana i la intervenció de diners en metàl·lic i diversos tipus de drogues. 

La policia ha fet fins a 13 escorcolls en municipis com Banyoles, Cornellà de Terri, Girona i Roses. L'operació s'enfoca a atacar el " petit narcotràfic", principalment de cocaïna i marihuana, segons han informat els Mossos. La policia ha fet tretze escorcolls i ha detingut almenys sis persones relacionades amb el narcotràfic al barri de la Farga. 

Aquest dispositiu arriba després del que la policia catalana ja va fer ahir a Lleida –especialment, al barri de la Mariola–, que es va saldar amb set detencions relacionades amb el tràfic de marihuana i cocaïna. A finals de gener, els Mossos ja van fer una quinzena de detencions en un dispositiu antidroga a Valls i Reus i, uns dies més tard, detenien nou persones i trobaven 11.000 plantes de marihuana en una altra operació de la DIC al Camp de Tarragona. Avui, des de primera hora del matí, la policia està desplegada a Girona.