Societat 28/08/2014

Els organitzadors de congressos mostren la seva preocupació per la imatge del turisme de borratxera

Consideren que aquest comportament pot afectar a l'hora d'atreure esdeveniments internacionals

Acn
1 min

BarcelonaL'Associació d'Empreses Organitzadores de Congressos de Catalunya, OPC Catalunya, ha mostrat aquest dijous la seva preocupació per la imatge que estan oferint els mitjans internacionals sobre el de turisme de borratxera a Barcelona i Catalunya. L'associació considera que pot afectar a l'hora d'atreure congressos internacionals. El seu president, Rafel Peris, ha assegurat que les candidatures de congressos internacionals que Barcelona aconsegueix captar tenen com a principals valors "la qualitat i l'excel·lència turística de la ciutat", a més de la seva oferta cultural i les seves bones comunicacions amb la resta del món.

Perís ha denunciat que la imatge que alguns mitjans de comunicació internacionals estan mostrant sobre Catalunya i Barcelona pels conflictes sobre el turisme de borratxera i la saturació turística "pot afectar a curt i mig termini a la indústria del turisme de reunió i de negocis". El president de l'OPC Catalunya ha subratllat que atreure un congrés internacional de rellevància requereix "un gran esforç pressupostari" i "requereix una mitjana de quatre anys de treball".

Peris ha assegurat que en aquest moment hi ha una gran competència a Europa i les informacions negatives que vagin en detriment de la imatge de Barcelona i Catalunya com a destinació de qualitat "pot inclinar la balança cap a altres destinacions europees molt competitius i amb ofertes econòmiques molt agressives, com les quals estan fent Berlín o Londres".

stats