Societat 16/12/2017

El parc de Sant Martí tindrà una de les àrees per a gossos més grans de Barcelona

La zona tindrà 2.500 m² i àrees separades per a mascotes grans i petites

Ara
1 min
El parc de Sant Martí tindrà una nova àrea d'esbarjo per a gossos

BarcelonaEl districte de Sant Martí tindrà a partir de la primavera vinent una gran àrea d'esbarjo per a gossos que ocuparà 2.500 m² a dins del parc de Sant Martí i es convertirà en una de les més grans de la ciutat. L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat una inversió de més de 833.000 euros per condicionar l'espai, delimitar-lo amb vegetació que s'afegirà a la que ja hi ha i que es conservarà, i incorporar-hi elements perquè les mascotes hi pugui jugar i els amos s'hi puguin estar.

El govern de Barcelona té el projecte de garantir que tots els districtes tinguin, com a mínim, una àrea d'esbarjo per a gossos de 700 m² com a mínim. Així, justifica, es pot garantir una més bona convivència entre les persones i els animals de companyia de la ciutat.

El projecte de la gran àrea del parc de Sant Martí, ha dit el consistori, s'ha treballat amb les entitats del territori. El disseny ha tingut en compte les aportacions d'entitats especialitzades que han aconsellat separar l'espai per a gossos petits i grans, tot i que estaran comunicats. També s'ha pactat que estigui obert permanentment les 24 hores del dia.

Des del 2016, també s'han engegat projectes similars a Nou Barris, on l'àrea d'esbarjo ja està en marxa. A més, s'estan redactant projectes de noves instal·lacions a Virrei Amat i Can Dragó.

stats