Societat 24/10/2011

Una parella de 'turistes professionals', de ruta per Catalunya

Vic serà la primera parada de les dues noies seleccionades per fer "turisme de qualitat" i explicar-ho a través de les xarxes socials

Maria Ortega
1 min
Sitges, una de les destinacions de la parella de turistes

BarcelonaAlba Danés i Laura Saula són les dues noies seleccionades, entre més de 2.000 aspirants, per treballar temporalment com a turistes de qualitat. En el marc d'una iniciativa conjunta de Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç per promoure el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED), aquesta parella de joves periodistes -en aquests moments, totes dues es trobaven sense feina- recorreran durant tres setmanes un total de 14 destinacions de la província de Barcelona per provar-ne alguns dels llocs i establiments amb reconeixement Compromís de qualitat turística. L'objectiu del projecte és que en facin promoció a través de Facebook i Twitter.

La primera parada d'aquesta ruta les durà, aquest dilluns, a Vic on, entre d'altres activitats, faran un viatge en globus per la zona. Per arribar fins aquí, les dues turistes professionals han hagut de superar diverses proves on es valorava la seva capacitat comunicativa. Es buscaven persones extrovertides, sociables i implicades per embarcar-se en aquesta iniciativa a canvi d'un sou d'uns 1.000 euros per tres setmanes de turisme.

Durant l'acte inicial de la seva ruta, el vicepresident de la Diputació de Barcelona i diputat de l'àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Alberto Fernández Díaz, ha concretat que l'objectiu de la campanya és "promoure el turisme" i "posar en valor l'opinió dels usuaris a través de les xarxes socials". Després de l'acte, les dues joves han pujat aquest matí al cotxe que les ha de portar fins a Vic.

stats