Silvia Villullas: "La policia és qui havia de demostrar la culpabilitat de la Patricia i no al revés"

L'amiga de Patricia Heras insisteix a 'Els matins' que ha estat acomiadada de la seva feina per haver sortit a 'Ciutat morta'

L'amiga de Patricia Heras Silvia Villullas ha tornat a defensar que va ser acomiadada de la seva feina per haver aparegut al documental 'Ciutat morta'. Villullas ha negat la versió de Segur Ibérica a 'Els matins', que diu que només va treballar una setmana de prova i que no se l'ha acomiadat. També ha volgut tornar a reivindicar la innocència d'Heras i ha denunciat el "complot" entre l'Ajuntament i la Guàrdia Urbana pel 4-F. "És la policia qui havia de demostrar la culpabilitat de la Patricia i no al revés", ha comentat.

Pel que fa al  testimoni descartat del documental que va emetre aquest dijous el programa '.Cat', Villullas ha afirmat que li dóna "credibilitat", però ha reivindicat que el més important és recordar que a la instrucció i al judici no es van admetre moltes proves. "Com pot ser que un alcalde faci unes declaracions i no es permeti a la defensa preguntar per què va fer aquestes declaracions?", es pregunta. Considera que s'haurien de revisar els testimonis i les proves que no es van acceptar durant la instrucció i les preguntes que es van considerar impertinents durant el judici.