Publicitat
Publicitat

Els pròxims dies no es repetiran els aiguats

Fortes pedregades a l'interior

La tempesta més forta ha caigut a Mollerussa, on les pedres han arribat a ser de la grandària d'una pilota de golf

Les tempestes d'aquesta tarda estan fent mal en alguns punts de l'interior. Diverses calamarsades i pedregades estan afectant comarques com el Pla d'Urgell, el Segrià, l'Urgell, el Pallars Jussà i l'Alt Urgell. Una de les més fortes ha descarregat a Mollerussa cap a dos quarts de 7 de la tarda. Les pedres han arribat a tenir la grandària de pilotes de golf, i segons alguns testimonis han trencat vidres de cotxes. A Mollerussa, la calamarsa ha trencat algunes persianes i també ha causat desperfectes en vehicles estacionats al carrer, trencant els vidres d'algun d'ells. Els carrers del centre de la ciutat han quedat inundats, així com l'A-2 a l'altura de Bell-lloc d'Urgell. A Mollerussa, s'hi han acumulat 20 litres en poca estona, però les quantitats més importants de la tarda són els 55 litres a Maials (Segrià), 51 al Montsec d'Ares (Pallars Jussà), 50 a Fals (Bages), 46 a Sant Salvador de Guardiola (Bages), 33 a Vilanova Meià (Noguera) o 28 a Castelldans (Garrigues).

Importants destrosses al camp

Els efectes de la calamarsada també s'han fet notar al camp. Segons ha informat Catalunya lnformació, els conreus del terme municipal de Vila-sana (Pla d'Urgell) han quedat molt malmesos, sobretot els de blat de moro i els de fruita dolça, com la poma. En alguns casos, el cultiu ha estat arrasat al 100%.

Els Bombers de la Generalitat han rebut aquest vespre 20 avisos relacionats amb la pluja a la Regió d'Emergències de Lleida, tot i que només han fet sis sortides, bàsicament per cables caiguts i petites inundacions en domicilis. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya les tempestes es traslladen d'oest a est, però la tendència és que es vagin afeblint.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT