Societat 08/01/2015

La pista de gel de Plaça Catalunya tancarà la seva quarta edició amb mig milió de patinadors

El pròxim cap de setmana s'han programat diverses actuacions musicals per acomiadar la temporada de BarGelona

Acn
1 min
Pista de Gel barcelona

BarcelonaLa pista de gel de Plaça Catalunya, BarGelona, ha acollit aquestes festes de Nadal 95.000 patinadors, quasi un 10% més que l'any passat. A més, es preveu que el nombre de visitants hagi superat el mig milió, segons ha informat aquest dijous la Fundació Barcelona Comerç a tres dies de tancar les instal·lacions. La màxima afluència s'ha registrat durant els caps de setmana i també durant els dies de coincidència amb les vacances escolars, del 19 de desembre al 7 de gener, mentre que en diferents franges horàries s'ha arribat a penjar el cartell d'aforament complet.

Per acomiadar la quarta temporada que BarGelona ha estat en funcionament s'han programat per a aquest pròxim cap de setmana diverses actuacions musicals a la pista de gel de la mà de reconeguts DJ i cantants. En el marc del programa 'BarGelona Music Weekend', divendres 9 de gener actuaran de 19h a 21h els DJ Alex Parera (Official), Xavi Pinós i Jay Bird. El dissabte 10, visitaran i actuaran en el mateix horari els també DJ Jose de Vico, Julio Posadas, G-Lack i el cantant finalista del programa 'Operación Triunfo', Chipper. Diumenge, 11 de gener, darrer dia d'apertura de BarGelona, actuarà a partir de les 19h el grup Pep's Show Boys junt amb el cantant Maximilian G.

A més el dissabte 10 hi haurà una sessió de jazz a la tarda, de 18h a 18,45h i de 19h a 19,45h. Aquestes actuacions es fan simultàniament al funcionament habitual de la pista, de forma que els patinadors poden gaudir de l'espectacle des del gel i mentre patinen.

stats