Societat 14/02/2017

Confisquen més de 19.000 productes de Pokémon falsificats a Tarragona

El valor dels productes falsificats supera els 80.000 euros

Acn
1 min
Confisquen més de 19.000 productes de Pokémon falsificats a Tarragona

BarcelonaLa Guàrdia Civil ha confiscat 19.753 productes falsificats de Pokémon dins un magatzem al polígon industrial Riu Clar, a Tarragona. La Patrulla Fiscal de Fronteres de la Guàrdia Civil del Vendrell ha retirat tot el material que, segons el cos policial, té un valor al mercat de 83.622 euros.

El magatzem es escorcollar perquè la Guàrdia Civil havia detectat al territori tarragoní l'augment de vendes de falsificacions de marxandatge relacionat amb la sèrie de dibuixos animats. Les falsificacions de la marca, propietat de la companyia Nintendo, estaven dirigides sobretot a nens i joves, i entre els productes que s'han localitzat els més populars eren les cartes de Pokémon.

Un pèrit de la marca víctima va examinar els productes i es va comprovar que eren imitacions, amb noms i estampats com els dels productes originals. El propietari del negoci ha passat a disposició del jutjat de Tarragona i se li va prendre declaració en qualitat d'investigat per un delicte contra la propietat industrial.

stats