Societat 10/02/2017

Noies explosives i amb poca roba: polèmica a Viladecans per l'arribada de la cadena de restaurants Hotters

L'alcalde del municipi envia una carta a l'empresa perquè es replantegi la seva presència al poble, on se senten "incòmodes" amb "la utilització del cos femení com a reclam"

Europa Press
1 min
Noies explosives i amb poca roba: polèmica a Viladecans per l'arribada de la cadena de restaurants Hotters

BarcelonaLa cadena de restaurants d'origen nord-americà Hooters va anunciar fa uns dies la seva arribada a Espanya amb el seu primer local a Viladecans (Barcelona). Hotters és coneguda –i polèmica– per fer servir com a principal reclam el servei de cambreres exuberants i amb poca roba. Arran de la notícia, l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, ha mostrat la seva "incomoditat" davant la possible arribada del local al Centre Comercial Vilamarina i demana a l'empresa que "valori la conveniència" d'instal·lar-se a municipi.

En una carta a la qual ha tingut accés Europa Press, l'alcalde es dirigeix al conseller delegat de Merlin Properties, Ismael Climent, per traslladar-li que el consistori ha rebut "amb sorpresa" l'arribada de la cadena al municipi, i li trasllada que els resulta "incòmode" que el restaurant "utilitzi el cos femení com a gran reclam", qüestió que no sintonitza amb la feina que realitzen al municipi "per la igualtat d'oportunitats i per situar la dona lluny de ser un objecte de màrqueting".

Per tot plegat, Ruiz insta Merlin Properties, companyia immobiliària que compta entre els seus actius amb el Centre Comercial Vilamarina, a "valorar adequadament l'oportunitat i conveniència" que Hooters s'ubiqui a la ciutat.

una pàgina web amb un compte enrereno els consta la propera obertura d'un establiment Hooters

stats