Societat 22/08/2016

A presó per encastar contra un cotxe un turista a qui acabaven de robar

L'home es va enganxar a la porta del vehicle dels dos presumptes lladres per recuperar la bossa que li havien pres

Ara
1 min
El cotxe amb el que els presumptes lladres van encastar el turista

BarcelonaEl jutge ha enviat a la presó dos presumptes lladres que van encastar contra un cotxe un turista a qui acabaven de robar la bossa i que els perseguia per recuperar-la. L'home es va enganxar a la porta del cotxe d'un els detinguts, que el va arrossegar uns metres i va maniobrar perquè impactés contra un altre vehicle.

L'escena sembla treta d'una pel·lícula d'acció, però va passar a la platja de Cunit (Baix Penedès) el 13 d'agost. Segons els Mossos d'Esquadra, els dos detinguts, dos joves de 18 i 21 anys de nacionalitat croata i veïns de Calafell, haurien robat la motxilla a un turista, que hauria sortit corrent darrere seu.

La víctima va aconseguir interceptar els presumptes lladres al passeig Marítim, mentre pujaven al cotxe per fugir. Segons els Mossos, l'home es va agafar a la porta del copilot i el vehicle va arrencar, i va arrossegar-lo un centenar de metres. Per desfer-se'n el conductor va maniobrar, fins a encastar-lo contra un altre turisme que estava aparcat a la zona.

El turista va quedar estès a terra ferit de gravetat –va haver de ser ingressat a la unitat de cures intensives per les greus lesions– i els presumptes lladres van fugir.

Els investigadors van esbrinar que els dos detinguts havien venut el vehicle perquè no els trobessin. Tot i així la policia va poder seguir-los la pista i els va detenir dijous passat. Els agents relacionen el més jove dels dos arrestats amb un altre furt comès a Salou el 12 d'agost.

stats