Societat 06/08/2015

Qatar Airways se suma a la prohibició de transportar trofeus de caça

S'afegeix així a la iniciativa d'Iberia, Air Europa i les principals aerolínies estatunidenques

Ara
1 min
Imatge promocional de l'aerolínia Qatar Airways.

BarcelonaQatar Airways ha ampliat la prohibició de transportar trofeus de caça en els seus avions a totes les espècies identificades per la Convenció del Comerç Internacional d'Espècies Amenaçades (Cites), segons ha informat la companyia en un comunicat. L'aerolínia ja prohibia el transport d'alguns trofeus de caça major i, des d'avui, ha establert la prohibició d'enviar animals reconeguts com a espècie amenaçada per la Cites, en la qual s'inclouen simis, pandes, micos, lleopards, lleons, elefants i tigres, entre moltes altres.

Qatar inclou així els convenis I, II i III de la convenció internacional. El principal objectiu és assegurar que el transport d'animals i plantes no n'amenaci la supervivència en el seu lloc d'origen.

En els últims dies, Delta, American i United han anunciat també la prohibició del transport de trofeus de caça després de la polèmica per la mort del lleó Cecil de Zimbàbue a mans d'un caçador nord-americà, la qual va crear una onada de crítiques als Estats Units, internet i les xarxes socials. Air Europa també s'ha sumat a la iniciativa que el grup Iberia ja duia a terme des de feia uns mesos.

stats