Societat 26/11/2017

40 ferits en enfonsar-se el terra d'una discoteca a Tenerife

L'accident ha tingut lloc a les 02.30 h en un local d'Adeje, al sud de la illa

Efe
1 min
Interior de la discoteca Butterfly situada a la platja de Las Américas

Santa Cruz de TenerifeAquesta matinada han resultat ferides de diversa consideració 40 persones, dues amb traumatismes greus i unes quantes més amb fractures a les cames i als turmells, en enfonsar-se part del terra d'una discoteca d'Adeje, al sud de Tenerife, i caure al soterrani.

Segons informa el 112 de les Canàries, l'accident ha tingut lloc a les 02.30 h en un local d'un centre comercial situat a l'avinguda Rafael Puig Lluvina de la localitat d'Adeje.

Els ferits, de diferents edats i nacionalitats, presentaven lesions com ara fractures de fèmur, fractures de turmell, mals d'esquena, traumatismes i contusions de caràcter lleu i moderat. Han caigut des d'una altura equivalent a un pis després que cedís una superfície d'uns 4 metres quadrats del terra de l'establiment.

L'alcalde d'Adeje, José Miguel Rodríguez Fraga, ha atribuït l'accident a una fallada del forjat del local, i ha dit que l'estructura està "en perfectes condicions". També ha explicat que s'ha obert una investigació judicial i una d'administrativa per aclarir els fets. Mentrestant, l'Ajuntament ha ordenat tancar tots els establiments del centre comercial com a mesura de seguretat preventiva.

Els bombers han rescatat els afectats, juntament amb el personal sanitari. Està previst que també els bombers apuntalin avui el terra de la discoteca.

stats