Societat 12/04/2015

Què faries si fossis l'alcalde del teu poble o ciutat?

S'acosten les eleccions municipals i l'ARA llança una eina per recollir propostes per a tots els municipis de Catalunya, les Illes i el País Valencià, la Franja i la Catalunya Nord

Ara
1 min
Si jo fos l'alcalde

BarcelonaT'imagines que sortissis escollit alcalde del teu poble o ciutat? Què hi faries? Quines coses canviaries? Quines t'enamoren i les promocionaries?

L'ARA et dóna l'ocasió de presentar les teves propostes en un mur interactiu titulat 'Si jo fos l'alcalde...', en el qual es pot participar per opinar de qualsevol municipi de Catalunya, les Illes i el País Valencià, la Franja i la Catalunya Nord. Entra-hi, tria el municipi sobre el qual et vols pronunciar i participa-hi.

Aquesta iniciativa de l'ARA de cara a les eleccions municipals interactuarà amb la sèrie de 27 suplements especials que preparem sobre 27 municipis. Al mur del 'Si jo fos l'alcalde...' es pot opinar sobre qualsevol dels municipis dels Països Catalans, però les 27 poblacions dels especials tindran un incentiu afegit: de les propostes recollides sobre cadascun d'aquests municipis se'n seleccionaran 10 per fer a l'Ara.cat una enquesta de votació popular i establir el rànquing del que és més reclamat pels veïns. El resultat de l'enquesta es publicarà al suplement de cada població.

Us recordem que el calendari de publicació de la sèrie comença el 27 d'abril. De moment, ja podeu anar presentant les vostres propostes al 'Si jo fos l'alcalde...'.

stats