SOCIETAT
Societat 30/10/2011

Els turistes russos vénen per quedar-se

Catalunya rep amb els braços oberts el degoteig de turistes russos que decideixen instal·lar-se al territori. S'han convertit en clients preferents del sector immobiliari de la Costa Brava i la Costa Daurada

A. Garcia Morera/n. Presas/d. Revenga
1 min
Lloret, capital dels russos Al segon municipi amb més russos de Catalunya, els comerços i les immobiliàries tenen productes d'alimentació i anuncis específics per a aquests clients.

BarcelonaEl sector immobiliari es frega les mans amb els nous clients vinguts de l'Est. El turisme rus té cada cop més presència a Catalunya –la xifra de visitants podria arribar al mig milió aquest 2011– i alguns vénen per quedar-se. Promotors de la Costa Brava i la Costa Daurada confirmen que els russos són clients preferents. Busquen habitatges de luxe i serveis de qualitat, i també se senten atrets per Barcelona. En poblacions com Lloret, on els ciutadans procedents de Rússia ja són el tercer col·lectiu estranger més nombrós, és habitual trobar cartells d'immobiliàries i productes de supermercats en alfabet ciríl·lic.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

stats